Некатегоризовано

?!

хахахахахах…..

Ово већ постаје смешно, остаје ми само од муке да се смејем, плачем, мрштим, љутим, ћутим….. Овде нешто није у реду, или сам ја луд, или имам живце и вољу јаче од било чега. Ма колико се ми опуштали са људима и трудили да све буде лакше, то ће временом да нам се одбије о главу и можда зажалимо због тога, али ја нисам од тих који жале, већ исправљам те ствари, па макар се учио и на својим грешкама, али тада их најбоље и научимо. Велики преокрет у свом животу сам учинио са 18 година, након сломљеног срца, где сам свој начин живота знатно поправио и побољшао.

Након 11.06.2010. године ћу поново „окренути нови лист“ у свом животу и започети нову еру. Свако од нас има свој неки план живота и треба се тога држати. Треба се трудити остварити своје жеље и циљеве, али ако неки од њих не иде, не треба потрошити све ресурсе на то, већ покушати још једном искрено и одлучно, па ако не иде, оставити то иза себе и више се не освртати на то. Неке ствари јесу вредне труда до краја живота, али те ствари ако вреде требају и да нам се и одуже, а не бити рупа без дна која ће само желети још и још и још и томе никада краја. То никада неће изаћи на добро.
Не треба одустајати у старту, на прву рупу или препреку, али не треба ни ићи превише главом кроз зид и запостављати све у животу како би покушавали да освојимо нешто не освојиво. Не треба се борити са ветрењачама.

Не измишљам ја овде ништа ново, већ само говорим искрено из срца, а многи су то пре мене исто тако говорили, мислили, осећали и тако су настала велика дела, али људи и даље сматрају да су то само дела, слике, романи, песме, приче…. а не заправо праве, реалне ствари, које су се некоме догодиле, и уместо да из свега тога извучемо поуку и смисао, ми све то олако схватамо и не обазиремо се.

Ја се обазирем, и на најмању ситницу знам да приметим и одреагујем, али наравно пре тога сагледам ситуацију и добро поразмислим које последице, позитивне или негативне, могу да проузрокујем, али се тада ослањам и на разне околности које су ми познате, а ако нека околност посустане и поклекне, нисам онда ја онај који треба бити кривљен и осуђиван, али спреман сам да сносим последице за своја дела, јер су она урађена из добрих намера и само за добро других.

Време откуцава, није Нова година, није нова деценија, није нови век, није нови миленијум, али јесте једна нова епоха једног малог живота који само жели најбоље другима.

Желим Вам свима све најбоље и дао сам све од себе да Вам помогнем, коме нисам помогао, нисам зато што ми није дозволио.

Само се упорност и истрајност исплати. (ово нисам ја смислио, многи су то пре мене више пута рекли у много прикладнијим ситуацијама)

живите свој живот….

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.